Chatrum for voksne par søger pige

Voksen Odense

Ven/veninde/par søges. Hejsa! Jeg er en pige på 47 somre, som søger venner/ veninder til Cafe besøg, biografture, hygge aftener. Marianna Sørensen 47 År. Kontakt bruger her. Se hele annoncen og kontakt. aug Der er plads til alle på 3nder - man kan vælge at registrere sig som par eller single og derefter krydse af hetero-, homo- eller såkaldt panseksuel. App'en har åbenbart allerede fundet vej til Danmark - i hvert fald ifølge det billede, Dimo Trifonov lagde på sin Instagram-profil for nyligt. Her kan man se, hvor der. JEG ER EN GLAD OG UDADVENDT PIGE, NYDER LIVET, NYDER AT REJSE, ELSKER SOLEN JEG MANGLER KUN EN .. Se dating profil. toten. Aalborg 74 år. IS Jeg er en arbejdsfri kvinde 65 år med ok udseende, og har en frisk personlighed. Jeg søger en jævn a .. Se dating profil. IS Esbjerg 66 år.

Chatrum for voksne par søger pige -

Nogen at mødes, komme sammen med udenfor kirken i min hverdag. Jeg er tilflytter fra Kbh og har ikke så mange venner, så derfor søger jeg herigennem i føste omgang en ell. Sød og pæn fyr på 31, med lidt alternative tanker og lyster - søger nogle hyggelige, sjove, frække og dybe samtaler med ligesindede. Derudover ser jeg lidt tv, hører radio, Hele mit liv har jeg været alene, ensom og ikke rigtig

Chatrum for voksne par søger pige -

IS Esbjerg 66 år. Du kan også fortælle hende om dig selv og hvad du kan lide. Jeg søger en veninde mellem 49 tyske piger sex i det fri 59 år til at snakke med om alt samt hyggelige og oplevelsesrige ture ud af huset, eller bare hjemmehygge med fældes madlavning. Jeg er en imødekommende, venlig og behagelig ven. Jeg er en kvinde på 42 fra Esbjerg og jeg bor sammen med min forlovede. Jeg søger en god veninde at mødes med cafebesøg, biograf, tur i skoven, bytur eller bare hyggesnak hjemme Jeg er 47 år, bor i Aarhus, har 2 voksne børn. Jeg er mand på 48 aar ,bør i Trekantområdet.

0 thoughts on “Chatrum for voksne par søger pige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *